Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Impreuna Suntem Mai Buni

Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
4 pareri

Tratament motor uzat Metalubs X Old 250ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

236 lei Lei
Cod produs
150
Out Of stock
Descriere
Metalubs X Old - Tratament motor uzat

Metalubs X Old a fost dezvoltat datorita fenomenului de uzura aparut la motoare de benzina, diesel sau turbo, la autoturisme, motociclete, camioane, tractoare, motoare de
vapor, motoare speciale.

Metalubs X OLD este un tratament de motor cu viscozitate mare pentru motoare foarte uzate. Contine componente polyceramice, pentru reducerea frecarii si efect de etansare. Se recomanda pentru toate tipurile de motoare uzate pe benzina, motorina, Wankel, gaz sau turbo, cu consum ridicat de ulei -de peste 1 litru de ulei/ 1000 km.

Detalii

Metalubs X OLD este un tratament pentru motoare foarte uzate de inalta tehnologie cu viscozitate mare. Contine componente polyceramice pentru reducerea frecarii si efect de etansare. Se recomanda pentru toate tipurile de motoare uzate, cu consum ridicat de ulei- benzina, motorina, Wankel, gaz sau turbo.

Instructiuni

Se adauga Metalubs X Old in uleiul de motor 5 -10% (minim 50 ml la 1 litru de ulei. La tratamentele ulterioare minim 2,5% din uleiul de motor. Se incalzeste flaconul la 25-30 de grade si se agita bine inainte de utilizare. Lasati motorul in functiune timp de cateva minute. Se utilizeaza la fiecare schimb de ulei in acelasi mod.

Caracteristici

- Confera mai multa putere motoarelor, pornire usoara.
- Prelungeste viata motorului, reduce emisiile de noxe.
- Reduce consumul de combustibil, reduce frecarea cu 60%.
- Reduce temperatura de functionare.
- Reduce zgomotul de motor, consumul de ulei.
- Lubrifiaza chiar si in conditii extreme.
- Testat pentru turbo si catalizatoare.

Observatii:

In cazul celor mai multor autoturisme, din energia produsa de combustibil in general 30% se pierde prin frecare. Aceasta pierdere de energie este micsorata de X OLD cu 60%. Uleiul de motor transporta particulele policeramice in toate locurile, unde pot aparea frecari. Datorita marimii microparticulelor, acestea ajung la denivelarile din suprafetele metalice din cilindri, pistoane, segmenti, rulmenti, axe, etc., la partile aflate in frecare a acestora, unde se depun ti se fixeaza. Microparticulele in afara de problemele de uzura, rezolva si problemele neetanseitatii. Astfel scade semnificativ emisia de gaze nocive.

Datorita innobilarii suprafetelor, produsul mareste in mod semnificativ durata de viata a motoarelor si confera lubrifiere de securitate. Acest lucru usureaza functionarea interna
a motorului si miscarea partilor componente, ceea ce duce la marirea randamentului si reducerea consumului.

Fabricat in Germania

EAN 6426092900068
Trimite mesaj
Din Gura in Gura