Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Impreuna Suntem Mai Buni

Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
4 pareri

Lubrifiant Metalubs X S 500ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

443 lei Lei
Cod produs
180
Out Of stock
Descriere
Metalubs X S 500ml

Metalubs X S ulei special cu pompa

Solutie de innobilare pentru reducerea uzurilor cu utilizare multipla. Se poate aplica impreuna cu orice tip de ulei si vaselina.

Este un lubrifiant cu intrebuintari multiple care innobileaza suprafetele metalice.

Datorita calitatii sale de curatare, indeparteaza toate impuritatile.

Innobilarea o efectueaza fara presiune si temperatura. Uleiul special cu pompa intra in reactie chimica cu atomii de la suprafata metalului, formand un strat monomolecular de grosime microscopica, rezistent la uzura si in cazul solicitarilor extreme. Produsul indeparteaza de pe suprafetele tratate umiditatea, impuritatile sarate si stratul oxidat, suprafata nou tratata va fi protejata impotriva ruginii si coroziunii.

Actioneaza atat asupra otelurilor rapide cat si asupra aliajelor (carburi metalice), nu este inflamabil, deci poate fi folosit in conditii sigure si in domenii cu pericol de incendiu.

La folosirea adecvata a produsului in masini se garanteaza ca nu se produce nici o deformare, deteriorare.

Nu dauneaza suprafetelor de cauciuc, materialelor plastice, textilelor si suprafetelor vopsite.

Domenii de utilizare - Articulatii, lanturi, ghidaje de biciclete, fierastraie cu lant, instalatii de nituire, masini de taiat filete, instalatii de presare la rece , unelte pentru formare , burghie elicoidale, tarozi, filiere, fierastraie, freze, instalatii de laminat metale, motoare si instalatii electrice, broaste, zavoare, supape, piese de asamblare, unelte pneumatice, unelte de pescuit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura