Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Impreuna Suntem Mai Buni

Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
4 pareri

Lubrifiant Metalubs X S 400ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

215 lei Lei
Cod produs
182
Out Of stock
Descriere
Metalubs X S 400ml

Solutie universala de superfinisare destinata reducerii uzurilor. Se poate aplica impreuna cu orice tip de ulei sau vaselina.

Este un lubrifiant cu intrebuintari multiple care modifica suprafetele metalice la temperatura mediului ambiant (25-30 C).

Datorita calitatii sale de curatare indeparteaza toate impuritatile si isi pastreaza aceasta proprietate. Uleiul special cu aerosol reactioneaza chimic cu suprafetele metalice formand un strat monomolecular de grosime microscopica, rezistent la uzura chiar si in cazul solicitarilor extreme. Produsul indeparteaza umiditatea de pe suprafete, elimina stratul oxidat, depunerile apei sarate. Astfel, suprafata nou tratata este protejata impotriva ruginii si coroziunii. Actioneaza atat asupra otelurilor rapide cat si asupra aliajelor (carburi metalice).

Nu este inflamabil si poate fi folosit in siguranta si pentru domeniile cu pericol de inflamabilitate.
Folosirea adecvata a produsului nu produce nicio deformare sau deteriorare mecanica.
Nu afecteaza suprafetele de cauciuc, materialele plastice, textilele sau suprafetele vopsite.

Domenii de utilizare:

- Articulatii, lanturi, ghidaje de biciclete, fierastraie cu lant, instalatii de nituire, masini de taiat filete, instalatii de presare la rece, unelte pentru formare, burghie elicoidale, tarozi, filiere, fierastraie, freze, instalatii de laminat metale, motoare si instalatii electrice, broaste, zavoare, supape, piese de asamblare, unelte pneumatice, unelte de pescuit, matrite de turnare etc.

Mod de utilizare: Cu ajutorul pulverizatorului se poate aplica in locurile mai greu accesibile. Dupa 1-2 min produsul isi va face efectul.

Se poate utiliza simultan cu orice tip de lubrifiant.

Ambalaj: Spray atomizor de 400ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura