Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Impreuna Suntem Mai Buni

Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
4 pareri

Vaselina Metalubs X WF 400g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

215 lei Lei
Cod produs
215
Out Of stock
Descriere
Metalubs X WF

Vaselina X WF pe baza de calciu, multifunctionala, formata din uleiuri minerale si sintetice, avand proprietati foarte bune de aderenta.

Produsul contine materiale speciale de mare capacitate pentru cazuri de utilizare in conditii extreme. Varfurile rugozitatilor sunt unse de materialul solid special continut de vaselina. Prin utilizare METALUBS X WF asigura prelungirea duratei de utilizare intre ungeri, cresterea sigurantei in functionare si reducerea intretinerii. Produsul este rezistent la spalarea din rulmenti si din locurile de ungere, asigurand functionare buna si in conditii extreme.

Printre caracteristicile exceptionale putem remarca:

rezistenta la apa sarata, medii acide si bazice. Reduce substantial uzurile suprafetelor de frecare prin contact.

Are domenii de utilizare universale, capacitate de rezistenta la presiuni mari, aderenta mare, asigura protectie sigura la coroziune, este resistent la apa rece, calda,
acizi, baze, impiedica formarea ruginei la imbinari, asigura stabilitate contra imbatranirii si forfecarii, are capacitate de pompare si transmitere, cu utilizare in regiuni de temperatura -25 C ....+ 140 C.

Domenii de utilizare - METALUBS X WF este o vaselina care se poate utiliza la presiuni ridicate atat la vehicule, cat si la utilaje industriale, agricole si de constructii, chiar si in cazul utilizarii in conditii extreme (sarcini variabile, umiditate mare, prezenta apei sarate).

Produsul se poate utiliza la subansamblele oricarui tip de masina care lucreaza in conditii grele, la lagare de alunecare si rostogolire, articulatii, sisteme de ghidare a macararelor, patine de alunecare si ingropate, osii flexibile, pompe de apa, la rulmenti cu solicitare extrema. Se poate utiliza la ungerea agregatelor pentru constructii, masini de forta, masini agricole, tractoare, macarale, rulmenti de osie ale electrocarelor, la care nu se impun interventii frecvente.

Mod de utilizare - Este identic cu cea a vaselinelor obisnuite. Prevederile constructorilor de rulmenti trebuie respectate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura